Wednesday, June 12, 2013

Kuzey Guney Episodi 76

EPISODI 76    

TITRAT U SOLLEN TEK JU NGA ...:::erip2:::... dhe olt_j_ana

Episodi:                  75
Sezoni:                    2
Kohezgjatja:          1h 26m
Kualiteti:                480p (SD)

Ne 3 opsionet ne krah te djatht siper, cojeni mausin te e para. Aty zgjidhni gjuhen "Shqip".
Video hapet dhe e madhe!!! Episodi eshte i plote vetem ne nje pjese.

No comments:

Post a Comment