Sunday, June 30, 2013

Kuzey Guney Episodi 80 - Episodi i Fundit - FINAL

EPISODI 80   

TITRAT U SOLLEN TEK JU NGA ...:::erip2:::... 

Episodi:                  80
Sezoni:                    2
Kohezgjatja:          1h 40m
Kualiteti:                480p (SD)

Ne 3 opsionet ne krah te djatht siper, cojeni mausin te e para. Aty zgjidhni gjuhen "Shqip".
Video hapet dhe e madhe!!! Episodi eshte i plote vetem ne nje pjese.

Jane disa dialogje qe nuk jane perkthyer por nuk eshte faji im, nuk eshte perkthyer as ne Anglisht. Shikim te kendshem!!!


No comments:

Post a Comment