Wednesday, June 19, 2013

Kuzey Guney Episodi 78

EPISODI 78   

TITRAT U SOLLEN TEK JU NGA ...:::erip2:::... 

Episodi:                  78
Sezoni:                    2
Kohezgjatja:          1h 27m
Kualiteti:                480p (SD)

Ne 3 opsionet ne krah te djatht siper, cojeni mausin te e para. Aty zgjidhni gjuhen "Shqip".
Video hapet dhe e madhe!!! Episodi eshte i plote vetem ne nje pjese.

P.S: Eshte bere nje gabim ne perkthim, ku shkruhet "unaze" eshte "manshete". Jane disa dialogje qe nuk jane perkthyer por nuk eshte faji im, nuk eshte perkthyer as ne Anglisht.
Shikim te kendshem!!!


No comments:

Post a Comment